
 

Are you applying for Removals 

/ Storage on receipt of a valid 

Assignment Order? 

NO 

NO 

YES 

Register online, quoting the 

specific paragraph of JSP 

752 under which you are 

entitled. 

YES Register online using your 8 

digit Assignment Order 

Reference number when 

requested 

Are you entitled to publicly 

funded Removals / Storage in 

accordance with JSP 752, 

Chapter 7, Section 3 

There is no entitlement to move 

at public expense, you must 

submit casework to the PACCC 

in accordance with Annex A to 

Section 1, Chapter 1 of JSP 752. 

Please note: 

Authority obtained from DIO to extend your occupation in SFA, for whatever reason, does 

not constitute authority for publicly funded removals if your requested collection date falls 

outside of the timescales prescribed by JSP 752. 

 

All removal requests are assessed by the contractor against the criteria laid down in JSP 752, 

Chapter 7, Section 3. If your removals application sits outwith the prescribed policy it will not 

be processed and will be returned to you or your Unit, highlighting where it fails to meet the 

policy requirements. 

 

The only Department with the authority to grant dispensation outside of the regulations is 

SPVA PACCC, full details of how to submit casework can be found at Annex A to Section 1, 

Chapter 1 of JSP 752. 


